Prin injectarea de acid hialuronic volumul buzelor se reface, profilul se amelioreaza, conturul devine mai pregnant. In functie de asteptari si dorinte, puteti opta pentru marirea volumului buzelor sau doar pentru un contur ferm si definit. Substanta de natura biologica ofera avantajul unor buze mai pline, netede si cu aspect natural hidratat.

Procedura nu este dureroasa. Acidul hialuronic se injecteaza prin ace extrem de fine care creaza doar o usoara senzatie de disconfort. Inaintea injectarii se aplica o crema anestezica sau, la pacientii foarte sensibili, se anesteziaza local zona buzelor.

In functie de dorinta fiecarei paciente si de caracteristicile anatomice, remodelarea buzelor poate necesita 1 sau 2 tratamente, astfel incat pacienta sa poata aprecia rezultatul iar impreuna cu chirurgul plastician sa decida exact ce trebuie facut pentru a obtine rezultatul visat.

Juvederm si Restylane sunt primele substante de filling cu acid hialuronic non-animal, care contin si anestezic in ele. Acest lucru face ca injectarea sa fie nedureroasa si post-tratament. JUVÉDERM® ULTRA este o gama de geluri cu consistenta negranulara pe baza de acid hialuronic (HA) – o substanta care exista in mod natural in piele si ajuta la hidratare si la redarea volumului specific fetei tinere. Majoritatea celorlalte materiale de umplere dermica pe baza de acid hialuronic de pe piata sunt facute din geluri cu consistenta granulara care dau o senzatie de nisipos – ca un scrub facial sub piele.