Impreuna cu echipa pe care o conduce, dr. Grecu realizeaza o multitudine de interventii in cadrul clinicii Medsport, de la tratamente non-invazize la interventii complexe.

Chirurgia plastica a fost si este un subiect tabu spune dr. Grecu, care are la activ nenumarate interventii de implant mamar, rinoplastie si alte proceduri de infrumusetare. „Toata lumea a auzit despre aceasta, oricine are un prieten sau o prietena care a recurs la chirurgie estetica si in general toata lumea a auzit, fie si numai din media, despre chirurgira estetica – operatii reusite, nereusite, gresite sau foarte bune”.

Orice referire la o astfel de situatie include de cele mai multe ori si numele unui medic estetician, cel care a reusit, sau, dupa caz, a gresit interventia.

Din experienta chirurgiei plastice, exista situatii cand si un rezultat apreciat de toata lumea, nu este apreciat de catre pacienta. Asadar este important de trasat cateva reguli sau principii in baza carora putem sa apreciem un rezultat in chirurgia plastica, spune medicul estetician Ovidiu Grecu.

Exista 3 aspecte majore care influenteaza rezultatul (sau aprecierea rezultatului) unei interventii:
· Insusirile fizice al pacientei

· Priceperea, profesionalismul medicului

· Intelegerea realitatii de catre pacienta, pentru un raport corect intre asteptari si o apreciere corecta a rezultatelor

Despre Clinica

Situata in cadrul complexului Lia Manoliu din Bucuresti, in imediata vecinatate a bazinului de innot olimpic cu acelasi nume, clinica Medsport, rezultatul unui proiect comun romano-german, este un centru chirurgical de inalta performanta. Clinica beneficiaza de doua blocuri operatorii complet utilate, de medici permanent instruiti si de rezultate remarcabile ale interventiile realizate. Serviciul de anestezie-terapie intensiva permite acordarea tuturor tipurilor de anestezie. Intreaga activitate este structurata si se desfasoara dupa reguli si standarde de functionare stricte, siguranta si comfortul dumneavoastra fiind preocuparea intregului personal. Consultatiile, interventiile si urmarirea postoperatorie se desfasoara in cadrul clinicii.

Medicul

Ovidiu Grecu este medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, doctor in stiinte medicale, sustinator declarat al chirurgiei plastice responsabile si al informării corecte inainte de orice interventie.

Saloane Medsport

Clinica beneficiaza de saloane pre si postoperatorii, rezerve cu unul, doua sau trei paturi, cu grad ridicat de confort si igena, cabinete de consultatii, sali de tratament si recuperare medicala.