Augmentarea mamara sau marirea sanilor reprezinta o interventie chirurgicala cu scop estetic ce a reusit sa rezolve eficient si sigur una din dorintele majoritatii femeilor, aceea de a avea sani frumos conturati, fermi, tonici si in armonie cu restul corpului.

Interventia se realizeaza folosind implantele mamare premium Mentor, rezultatul fiind vizibil imediat si cu un impact pozitiv puternic asupra dumneavoastra.

Operațiile estetice, inclusiv cea de marire a sanilor, nu sunt definiția unei schimbări radicale. Chiar daca trăim într-o societate uneori obsedată de felul în care oamenii arată, cele mai multe dintre femei apelează la chirurgia estetica nu pentru a-i impresiona pe cei din jur, ci pentru a-și recupera sau creste încrederea în sine. De fapt, acesta este și scopul acestor proceduri.

Operatiile de implant mamar, de fapt cam tot ce tine de chirurgia estetică in general, trebuie sa vină în completarea unei atitudini pozitive, a unui regim de viata corect, sănătos.

Asteptarea ca implanturile mamare (de obicei cat mai mari) sa va schimbe ele in sine viaţa, percepţia dvs. si a celor din jur despre dvs., reprezinta o abordare greşită. Această aşteptare va duce la o nemulţumire continuă. Si aici este foarte important să readucem in prim plan faptul ca operaţiile pot face şi bine, şi rău, in funcţie de poziţionarea aşteptărilor faţă de rezultate – de aceea este important să înţelegem avantajele, dezavantajele şi limitele, iar odată ce dorinţa devine clară, trebuie să domine raţiunea – iar aici intervine profesionalismul medicului.

Plecand de la premiza ca atat medicii cat si pacientii au un sigur scop – ca rezultatul interventiei sa fie cat mai bun si sa indeplineasca toate asteptarile, fie ele obiective sau subiective, trebuie putin nuantata aceasta situatie si mai ales modul de apreciere a rezultatelor unei interventii.

Din experienta chirurgiei plastice, exista situatii cand si un rezultat apreciat de toata lumea, nu este apreciat de catre pacienta. Asadar este important de trasat cateva reguli sau principii in baza carora putem sa apreciem un rezultat in chirurgia plastica.

Exista 3 aspecte majore care influenteaza rezultatul (sau aprecierea rezultatului) unei interventii:
– Insusirile fizice al pacientei
– Priceperea, profesionalismul medicului
– Intelegerea realitatii de catre pacienta, pentru un raport corect intre asteptari si o apreciere corecta a rezultatelor

Din acest motiv, consultatia este parte integranta, esentiala, a unei operatii estetice, inclusiv a celei de marire de sani, pentru ca in cadrul acesteia se stabileste raportul dintre asteptarile pacientei si limitele medicale, trasate de insusirile fizice ale fiecarei paciente. Este important de retinut ca sfera stiintei medicale este in general mai restricitiva decat cea a dorintelor pacientei.