Sistemul Angel, produs de Cytomedix, este o tehnologie de separare totala a componentelor sangelui. Acest sistem, ce foloseste sangele propriu al pacientului transformat in plasma imbogatita trombocitar, s-a dovedit a fi extrem de eficient in cadrul procedeelor de reintinerire faciala. Este ultima tendinta si potrivit studiilor reprezinta si viitorul tratamentelor de reintinerire.

Am inceput sa practicam aceasta procedura in clinica noastra din anul 2012 iar experienta de pana acum este mai mult decat incurajatoare. Acest sistem este singurul care permite medicului estetician ajustarea volumului de PRP (concentrat trombocitar). Tratamentul este indicat atat pentru femei cat si pentru barbati. Este recomandat pentru: intinerirea si regenerarea pielii, corectarea ridurilor fine, refacerea fermitatii si imbunatatirea aspectului gatului, decolteului si a mainilor, care tradeaza varsta inaintata.

Procedura dureaza aproximativ 45 de minute. Este recoltata o cantitate mica de sange care se introduce in sistemul de ultima generatie pentru procesarea sangelui – Angel. Acesta centrifugheaza sangele si separa trombocitele ce contin factorii de reconstructie iar concentratul  astfel obtinut (PRP) se recolteaza intr-o seringa si este apoi injectat in zonele cu indicatie la tratament. Anterior injectiei cu PRP, la nivelul zonei tratate poate fi administrat un anestezic local.

Avantajele Terapiei Angel:
– Repara si hraneste  pielea  din interior iar efectele dureaza in timp
– Se poate efectua in pauza de masa deoarece nu necesita timp de recuperare
– Studiile stiintifice oficiale au declarat aceasta terapie ca fiind naturala cu risc scazut de alergii sau reactii secundare din partea organismului (fiind un produs propriu)
– Efectuata din timp, revigoreaza si  previne imbatranirea tenului iar rezultatele sunt vizibile si de durata.