Dr. Ovidiu Grecu – medic primar chirurgie plastica, doctor in stiinte medicale, ofera in cadrul concursului organizat pe http://card.eva.ro/, un voucher de 3000 de euro (pentru implanturi mamare cu silicon) si 5 vouchere in valoare de 400 de euro (fiecare) pentru servicii de chirurgie estetica faciala (injectare cu acid hialuronic – fiole si injectare). Participa si tu! Il puteti intalni pe Dr. Ovidiu Grecu la evenimentul Sistemul Medical Bucurestean, ce va avea loc in Piata Constitutiei, vineri 8 aprilie intre orele 16:00 si 17:00.
Dr. Ovidiu Grecu – medic primar chirurgie plastica, doctor in stiinte medicale, ofera in cadrul concursului organizat pe http://card.eva.ro, un voucher de 3000 de euro (pentru implanturi mamare cu silicon) si 5 vouchere in valoare de 400 de euro (fiecare) pentru servicii de chirurgie estetica faciala (injectare cu acid hialuronic – fiole si injectare). Participa si tu! Il puteti intalni pe Dr. Ovidiu Grecu la evenimentul Sistemul Medical Bucurestean, ce va avea loc in Piata Constitutiei, vineri 8 aprilie intre orele 16:00 si 17:00.

Este evident ca marirea sanilor cu ajutorul implantelor mamare a devenit ceva mai mult decat un moft al femeii moderne, emancipate. Nimeni nu poate contesta faptul ca aspectul si volumul sanilor a reprezentat un simbol al feminitatii din cele mai indepartate timpuri: mai mari, mai mici, mai rotunzi, mai alungiti, mai drepti, mai lasati, mai ridicati, dar…vizibili.

De ce implantul mamar?

Dintr-un singur motiv. Pana in acest moment, implantul mamar s-a dovedit a fi singura modalitate prin care sanii se pot mari intr-un mod cat mai armonios, predictibil si in siguranta. In momentul cand brusc, sau dupa numeroase ezitari sau informari pe cont propriu, de la prietene, din mass media, de pe net, v-ati hotarat sa va remodelati sanii ,incepe de fapt agitatia, temerea si apar nenumaratele intrebari asupra carora nu gasiti tot timpul raspunsuri care sa va multumeasca: ce marime mi se potriveste, ce forma, ce tip de implant, unde trebuie pus –” o prietena mi-a spus ca sub muschi e cel mai bine, alta prietena mi-a spus ca ea are sub glanda si ca acolo e cel mai bine” – pot sa alaptez, oare se lasa in timp si multe altele. Este corpul dumneavoastra, momentul cand va ganditi sa efectuati interventia se apropie si totusi inca nu sunteti lamurita: de ce rotund si nu anatomic, cu ce tip imi sta mai bine, as vrea de 350ml dar mi s-a spus ca nu se poate mai mare de 300 ml, dar de ce? Si cum voi arata? Oare pot arata ca in aceea poza, sau ca prietena mea? In mod absolut firesc, uman, o multime de ganduri va framanta, va nelinistesc si vreti sa va asigurati ca totul va fi bine, ca rezultatul obtinut va fi cel dorit. Dar, sunteti sigura de ce va doriti? Sunteti sigura ca rezultatul pe care l-ati vazut intr-o poza se poate obtine folosind acelasi implant ? Unele dintre dumneavoastra credeti ca un anumit implant este ceea ce va trebuie. Dar cum ati ajuns la aceasta concluzie, uitandu-va la o prietena cu implant de 350ml? Oare v-ati uitat ca prietena are 1,80 m si dumneavoastra 1,50m si ca masurile dumneavoastra nu vor corespunde cu ale ei? V-ati gandit la asta? Dumneavoastra nu sunteti chirurg plastician. Dumneavoastra aveti tot dreptul sa va doriti si sa visati! Dreptul chirurgului plastician, de fapt arta sa, este sa va transmita increderea ca implantul si tehnica operatorie ce vor fi folosite in cazul dumneavoastra va vor obtine cel mai bun rezultat posibil. Alegerea implantului potrivit in raport cu anatomia corpului dumneavoastra si in echilibru cu dorintele dumneavoastra reprezinta cheia efectuarii cu succes a unui implant mamar. Desi nimic nu poate inlocui o consultatie efectuata de un medic specializat in chirurgia plastica a sanului , in urmatoarele randuri voi incerca sa va raspund la cele mai frecvente probleme ridicate de dumneavoastra la consultatiile mele. Raspunsurile sunt rezultatul unei experiente de 10 ani in chirurgia estetica a sanului, adaptate permanent la schimbarile dinamice ce au loc in aceasta ramura a specialitatii noastre.

1. In marea majoritate a cazurilor principala problema ce va preocupa in momentul in care intrati in cabinetul unui chirurg plastician este” ce marime mi se potriveste”? Si nu in putine cazuri aveti deja o parere preformata asupra uneia dintre marimi.

Nu este nimic rau in asta, dar, din acest moment ar fi bine sa intelegeti ca marimea unui implant mamar nu este in mod exclusiv numai o problema de dorinta. Fie ca vreti, fie ca nu, corpul dumneavoastra are anumite dimensiuni, mai inalta, mai scunda, la fel de inalta dar mai slaba decat,sau la fel de inalta, dar mai grasa decat, etc. In acelasi mod, sanii dumneavoastra au dimensiuni diferite. Dar, oricum ar fi, ei au: o latime, o inaltime, un mamelon(mamelon ce poate fi pozitionat in centrul sanului dar poate fi si “prea sus, prea jos, prea intr-o parte”) si o calitate a tesuturilor din care sunt facuti(pielea, glanda, grasimea, vasele, nervii, muschii, ligamantele) ceea ce va determina sa spuneti ca sanii dumneavoastra sunt fie tari fie mult prea moi, fie ca sunt lasati si in general prea mici si cateodata prea goi.Ei bine, tocmai aceste lucruri determina intr-un mod important alegerea viitoarei marimi a sanilor dumneavoastra. Scopul intalnirii cu chirurgul plastician este tocmai acesta , de a armoniza dorintele dumneavoastra la dimensiunile si carateristicile tesuturilor sanilor dumneavoastra, astfel incat , in fiecare caz in parte sa se obtina cei mai frumosi sani posibil. Sfat: la consultatie va voi arata aproximativ care va fi marimea viitorilor dumneavoastra sani. In majoritatea cazurilor se pot efectua si implante mai mari sau mai mici decat cele ideale, rezultate in urma masuratorilor particulare dar este bine sa intelegeti ca un san cu mult mai mare decat ce se potriveste corpului dumneavoastra, nu inseamna neaparat si un san mai frumos.

CategoryUncategorized